Moving out.

 
 

bildd

 
 

Ikväll var jag uppe i lägenheten och lämnade över nycklarna till personen som ska hyra i andra hand av mig. Nu har jag ju varit inställd på att hyra ut i lite drygt 1 månad så beslutet känns helt OK även om det stundtals varit lite vemodigt. Vad jag kommer sakna? Min inglasade balkong, den grymma utsikten och den glada färgen på väggarna i köket. Men att byta ut det mot att bo närmare centrum i en stor 3-rummare tillsammans med mitt hjärta gör uthyrningen något enklare.

 

Efter turen till lägenheten överraskade sedan Fredrik mig med att bjuda på färska skaldjur och bubbel vid sjön. Hur mysigt som helst! Nu? Nu ska jag packa resväskan inför helgens jobb i Malmö innan jag kryper ner i sängen. Vi hörs mer imorgon!

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg