Militär Träning #1.

 
 
Military 001

Military 002

 
 

Ikväll var det alltså dags för Militär Träning – första passet. Och efter en rätt slitsam helg, en eftermiddag på kontoret och ett TRX-pass på gymmet måste jag erkänna att jag inte var 200% taggad på att köra Militär Träning. Jag ville mest bara krypa ner i soffan och inte röra mig eller tänka på något. Men ja, det var dags för första passet och den inledningen ville jag inte missa.

 

Så,

jag tog mig ut till samlingsplatsen och lät de första 60 minuterna av boot camp:en börja. Och ja, herregud så roligt! De där 60 minuterna var de bästa på länge och att träna på det sättet; tillsammans i grupp i ur och skur, svett, blod och tårar är så fruktansvärt härligt!

Det första passet idag bestod bland annat av ett fystest. Ett test bestående av löpning, burpees, armhävningar och plankstående. Vi skulle kolla i vilken fysisk form vi är i idag och sedan, efter 4 veckor, görs ett nytt test för att se utvecklingen. Och sådant går jag igång på! Att ha en start och ett mål och dessutom mätbart – bästa jag vet. Så vi gjorde fystest och sedan tränade vi tillsammans den återstående tiden. Och medan regnet öste ner stod vi i jägarvila, hejade på varandra och synkroniserade våra armhävningar. 60 fantastiska minuter och jag är superladdad på resterande 4 veckor med Emil och gänget.

 
 

signatur

 
 

1 kommentar till “Militär Träning #1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg