Jane Kønig Jewelry

 
 

I samarbete med Jane Kønig Jewelry.

Jane K 001

Jane K 005

Jane K 003

Jane K 004

Jane K 002

 
 

Som en liten skön avkoppling varje kväll kollar jag på senaste avsnittet av Jon Olssons VLOG på youtube. Det är 10 minuter av avkoppling för mig där jag samtidigt inspireras av resandet, kamerautrustningen (sjukt sugen på att köpa en drönare) och även Jon’s vackra flickvän Janni’s klädstil. Hon bär oftast otroligt vackra kreationer både gällande kläder, skor och accessoarer. Hon har bland annat ett halsband med en namnbricka på som jag redan vid första anblicken fastnade för. En enkel halskedja med en symbol över något som betyder mycket för en – det är enligt mig bland det finaste man kan bära. Därför blev jag så glad när jag fann dessa Love Tag-smycken hos Jane Kønig Jewelry.

Jane Kønig Jewelry gör otroligt många vackra smycken och detta märke har jag snubblat över många gånger i mitt jobb som chefredaktör för Bröllopsmagasinet. Och just Love Tag-serien är fantastiskt vacker!

 

Jag valde att printa bokstaven A både till ett hänge runt halsen och på ett armband. Bokstaven A står naturligtvis för Anna och jag tror att den kärleken är den viktigaste här i världen: kärleken till sig själv. För mår man bra, har accepterat alla sina egenheter och är tillfreds med vem man är så kan man också ge så himla mycket kärlek utåt. Och jag älskar verkligen mig själv. Jag vet, det kan låta egoistiskt. Men det är precis tvärtom. Jag tycker att vi alla borde älska oss själva (insidan som utsidan) ännu mer. Genom kärleken till oss själva kan vi även ge till andra och det är det som är så himla fint med livet.

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Jane Kønig Jewelry

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg