Konsultation inför bröllopsfotografering, solnedgång och burgare.

 
 
DSC_5667

DSC_5639

DSC_5649

DSC_5670

DSC_5677

DSC_5664

DSC_5682

DSC_5671

DSC_5655

DSC_5673

DSC_5681

DSC_5683

 
 

Igår kväll åkte jag ut till Smögen en sväng. Jag skulle träffa det brudpar vars bröllop jag ska fotografera i september för en konsultation och då de ska hålla vigseln och festen bland klippor och sjöbodar så bestämde vi oss för att träffas där ute och göra klart de sista detaljerna och gå på spaning efter locations. Och med mig hade jag bästa resesällskapet; Emilie.

Så vi åkte ut till kusten och mötte upp det fantastiska brudparet (så himla härliga är de!). Och så drack vi kaffe och diskuterade klart de sista detaljerna och spatserade på klipporna och jag fick en bra bild av hur vigseln ska gå till och kunde planera lite foto-locations. Planeringen alltså, nästan den bästa biten.

Efter vårt möte strosade sedan jag och Emilie vidare på bryggorna och spanade efter fler vackra fotoplatser – finns ju så himla mycket fint i Smögen! Och när vi hade hittat några guldkorn avslutade vi kvällen med att äta fantastiska burgare och sötpotatis pommes på Surfers Inn. Älskar ställen som dessa. Där interiören är vild och udda, där personalen är extremt charmiga och där maten är enkel och god. Inga konstigheter liksom, bara bra råvaror tillagat med kärlek.

 

Och vi satt under värmelampor medan regnet smattrade ned och avnjöt burgare i världsklass och tog ikapp tid som saknat oss. Och så planerade vi för framtiden och resan till Palma som ligger som en fin belöning efter septembers slit med slutproduktion på magasinet. När vi sedan vandrade bryggorna tillbaka till bilen sprack himlen upp och västkusten bjöd på en fantastisk solnedgång när vi åkte tillbaka in mot stan.

 

Ja,

en torsdagskväll i Smögen och en riktigt fin sådan.

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg