Tisdagsnöje.

 
 
fredagsblommor 034
 
 

Idag har jag haft en riktigt härlig eftermiddag tillsammans med mitt hjärta. Direkt efter jobbet tog vi tillvara på det vackra vädret och promenerade 9,5km längs med havet och vackra trädgårdar med äppelträd helt fulla av frukt. Det fick mig faktiskt att längta efter de där ljumma höstdagarna när man sitter inlindad i tjocka filtar på en uteservering, äter äppelpaj och dricker te.

 

Men ja, ikväll var det sommar. Och vi avslutade promenaden med att köpa sushi med oss hem som vi åt ute på balkongen. Nu? Nu ligger jag i soffan och söker inspiration på nätet. Är sugen både på en ny garderob, nytt till hemmet och tips till den kommande Palma-resan. Så ja, sista vakna timmarna idag får spenderas framför datorn.

Hoppas ni också haft en fin dag ♥

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Tisdagsnöje.

  1. Håller med dig! Jag älskar hösten (och äppelpaj haha!)

    Härligt med en resa inbokad. Vi åker också till Mallis, om 3 veckor! Första gången för mig men har hört så mycket gott om ön och Palma och alla mysiga butiker och restauranger. Längtar så!!
    Ha en go och fin önskar! (Ser fram emot när du hittar massa inspiration så kan du dela med dig här 😉
    Kram Hanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *