Art by Sara Thorngren.

 
 
artbysara 001

artbysara 002

artbysara 004

artbysara 003

artbysara 005

 
 

För några dagar sedan fick jag det finaste av mail från en av mina läsare. Det var, med handen på hjärtat, bland det vackraste jag läst och det är ord som dem som gör det extra roligt att driva en blogg. Uppskattar verkligen alla mina läsare och när ni tar er tid att kommentera, eller sända mail, så blir jag extra glad. Denna läsare som skickat mail heter Sara och hon är, förutom en väldigt härlig människa, också en otroligt duktig konstnär. Har faktiskt följt Sara i flera år och sett hennes vackra konstverk växa fram – väldigt roligt att följa med på sådana resor.

 

Sara skrev i sitt mail att hon väldigt gärna önskade ge bort ett av sina print till mig att hänga på väggen och jag? Jag kunde inte blivit gladare. Valde ett utav hennes fina print från Art by Sara Thorngren och idag damp det ner i brevlådan. Världens finaste print med en fin medföljande lapp och som nu får pryda vårt hem. Så himla glad över denna nya tavla och extra glad över att jag har de finaste av läsare ♥

 
 
signatur
 
 

4 kommentarer till “Art by Sara Thorngren.

  1. Åh! Sara är en fantastisk människa, och till min stora lycka, en av mina bästa vänner! Du kan stolt pryda ditt hem med hennes konst ❤

  2. Men ååh vad glad jag blev nu, känns nästan som jag blir lite starstruck! Är så glad över att du uppskattade mejlet så mycket, du ska verkligen ta åt dig av varje ord. Och Lovisa som skrev den tidigare kommentaren, det är faktiskt hon jag berättade om i mejlet!! haha <3 Så snällt att du dessutom skriver om min konst och tar så fina fotografier på tavlan. Det blev verkligen supersnyggt över sängen! Känner mig alldeles varm inombords, är så roligt att kunna ge tillbaka något efter sju års läsning och inspiration på din blogg. Stor kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg