Sunday Funday.

 
 

outfit-136a

outfit-136c

outfit-136b

 
 

Hela dagen igår fungerade inte vårt internet hemma och det verkar inte fungera denna morgon heller. Sjukt var beroende man är av uppkoppling nu för tiden. Just nu har vi monterat isär och monterat ihop allt vi kan och håller tummarna för att det kommer igång under dagen (under tiden delar jag nät från telefonen).

 

Annars då? Jo efter en praktisk lördag igår med träning, kontorsjobb och storstädning hemma har jag nu en söndag framför mig fylld av nöjen. Först ut är 60 minuter utomhusträning med Emil på stranden. Så himla pepp på det!

 

Tröja – Object Clothes (härifrån)

Jeans – H&M

Boots – Rieker

Armband i guld – Ingnell Jewellery

Klocka – Larsson&Jennings

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *