Det där gyllene ljuset, alltså.

 
 
goldenlight-001
 
 

Och äntligen är vårt internet igång igen. Så himla skönt. Att vi varit utan internet idag har annars inte gjort så mycket – det har ju varit så fantastiskt väder att vi hängt utomhus till största delen ändå. Först 60 minuter utomhusträning, följt av brunch ute i solen och sedan långpromenad vid hav, skog och ängar. Ljuset och naturen den här årstiden är så himla vackert. Gyllene, på något sätt. Att vi dessutom har runt 20 plusgrader och hög, krispig luft är en riktig bonus.

 

Efter en dag utomhus har jag sedan spenderat någon timme i köket och förberett veckans alla matlådor (skönt o ha det klart). Nu? Nu blir det en snabb kvällspromenad med Fredrik och hans hund och sedan soffläge resten av söndagen. Hoppas du haft en riktigt fin helg ♥

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *