A 9 to 5 dream.

 
 
autumn

Inspiration från Pinterest.

 

Working 9 to 5 är sen länge förbi och övertidskontot för 2016 ser ut att nå oanade höjder. Men slutproduktion är lite mysig ändå. Jag och produktionschefen som jobbar sena timmar, dricker för mycket kaffe och suckar gemensamt över något som krånglar och jublar lika högt när något är i box. På torsdag/fredag går de sista sidorna av Bröllopsmagasinets höstutgåva till tryck och lättnaden efter? Ja den är nästan svindlande.

Men innan den känslan har jag måndag-tisdag-onsdag-torsdag fyllda av kontorstimmar och pannan i djupa veck. Det är lite svårt att hitta inspiration till bloggen efter 12 timmar framför datorn varje dag, men jag hoppas ni håller ut och så kan jag ta nya tag efter deadline. Okej? Okej.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *