Höstvibbar.

 
 
autumn
 
 

I vanlig ordning tycker jag årstiderna fladdrar förbi fortare än vinden och i år känns det verkligen som om hösten kom över en natt. Utanför mitt kontorsfönster har träden bara på några dagar skiftat färg från dovt grönt till toner av orange, brunt, rött och gult. Och nu är det höst i luften både vad gäller vind och ljushet; nu är det inte längre ljust på morgonen när jag kliver upp ur sängen och jag får tända lampor och ljus till frukoststunden.

 

Men hösten är mysig, det är den. Fylld av färg, tedrickande, stickat och äpplen, rotfrukter och annat som hör skördetiden till. I helgen ska jag besöka hemtrakterna där en ”skördefest” pågår och jag ser fram emot närproducerat, lokalodlat och mycket grönt. Annars hoppas jag också på att göra en favorit-i-repris från förra året då jag och Fredrik gick upp mitt i natten bara för att se dimma och soluppgång över sjöarna på berget. Bilden ovan får mig att vilja ställa klockan lite extra tidigt på lördag och avnjuta kaffe och smörgås i det gröna med detta som utsikt.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Höstvibbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *