Kanelbullens dag.

 
 
fika-030

fika-028

fika-029

 
 

Igår firade jag kanelbullensdag med bulle, kaffe och sedan en timmes promenad i kvällssol och krispig luft med mitt hjärta. En riktigt fin eftermiddag efter en något stressig dag på kontoret.

 

Just nu? Just nu ligger jag kvar i sängen. Ställer alltid klockan minst 1,5 timme innan jag måste åka hemifrån. På så sätt kan jag njuta av vardagsmorgnarna och inte bara stressa iväg till jobbet. Vissa morgnar kliver jag upp direkt när klockan ringer och pysslar en stund hemma innan det är dags att åka iväg, andra morgnar (som idag) ligger jag kvar i sängen med tända ljus och kollar på något inspirerande på datorn. Just nu har jag precis ännu ett avsnitt av denna VLOG.

Ska alldeles strax kliva upp, äta en overnight oat och åka iväg till kontoret. Sedan ikväll väntar ett Body Balance-pass på gymmet och sedan läsning i soffan (fick böckerna jag beställt igår!).

 

Hoppas du får en kalasbra onsdag!

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Kanelbullens dag.

    1. Tusen tack! Använder ett fast 35mm objektiv (Nikon) med 1.8f
      Använder det till i princip alla mina bilder – så himla fäst vid det 🙂

      Tack detsamma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *