Att ha Palma att se fram emot.

 
 
mallis

Bilder från Pinterest och Mikuta.nu

 
 

På lördag åker jag till Palma. Ska spendera 7 underbara dagar på den spanska ön Mallorca tillsammans med världens bästa tvillingsyster och finaste Emilie.  Vi bokade resan redan i april och att vi nu bara har dagar kvar till avfärd känns magiskt.

Har varit så uppe i jobb och slutproduktion att tiden bara rusat förbi och det är först de senaste kvällarna jag har sökt inspiration och tips till denna pärla. Vi kommer ju bo i Palma, men planerar att hyra bil 3-4 dagar under vår resa för att besöka småbyarna på kusterna. Valdemossa, Sollér och Deià har jag hört mycket gott om. Sedan planerar vi äta god mat, ta joggingrundor på stranden, dricka kaffe och strosa runt. En resa att se fram emot, med andra ord.

 

Och kanske har någon av er läsare varit på Mallorca/i Palma? Har ni då något tips att ge vore jag väldigt tacksam ♥

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Att ha Palma att se fram emot.

  1. Abaco Coctailbar i Palma är värt ett besök, och om ni hyr bil så åk gärna till någon av droppstensgrottorna. Den i Porto Christo är den störst och mest kända, men där är också flest turister, fast det kanske ni klarar er från nu när ni åker lite senare på säsongen.
    Hoppas ni får en fantastisk vecka. För mig är Mallorca nr 1.

    1. Åh tack för tipset 🙂 Ser verkligen fram emot ett besök på ön och vi ska hyra bil så ska absolut kolla upp grottorna 🙂

  2. Missa inte Soller, ta tåget mellan stad å strand, deras apelsinjuice är super, grottorna i Porto Christo är värt att se såäven Gamla stan i Alcudia, hela Palma är superfint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *