24 timmar i Göteborg.

 
bellora-020

bellora-016

bellora-011b

bellora-014

bellora-017

bellora-015

bellora-018

bellora-019

 

Alltså, vilka två underbara dagar jag haft i Göteborg med mitt hjärta! Fint väder, strosande på stan, shopping, god mat och pirr i magen. Fredrik alltså, bästa personen jag vet.

Idag vaknade vi utvilade i ett hav av fluffiga vita kuddar och täcken. Satte på morgonradio och gjorde oss redo för dagen i det vackra rummet innan vi traskade ner till restaurangen för frukost. Och oj så mycket gott det fanns! Fräscht, sunt och snyggt upplagt – bästa receptet för en lyckad hotellfrukost. Efter drygt en timmes ätande checkade vi ut från hotellet och vandrade ner på stan. Strosade runt i klarblå himmel och solsken och besökte den ena mysiga butiken efter den andra. Göteborgs kullerstensgator kan vara bland de mysigaste jag vet. Efter en stunds strosande (då jag också köpte något mycket efterlängtat… iiiihh!! längtar tills jag får visa er!) tog vi sikte på lunch. Slog oss ner på charmiga Beijing8 och åt dumplings, edamamebönor och ångkokad broccoli. Så himla gott! Sedan vandrade vi vidare, drack kaffe och avslutade hela vistelsen med två timmar på Hagabadet. Hotell-bokningen jag gjorde på Bellora inkluderade inträde på Hagabadet och att avsluta en miniweekend i varma bassänger var bästa tänkbara avslutningen på en fantastisk fredag-lördag.

 

signatur-1-14

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “24 timmar i Göteborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.