Morgongröt.

 
frukost-090
 

God morgon hörrni! Vilken bonustimme vi fick idag i och med tidsomställningen. Att äta frukost och tro att klockan är 08.30 för att sedan inse att den bara är 07.30 kändes som en riktig toppvinst. Och frukosten idag bestod av supergröt: havregryn toppat med kanel, linfö, kokos, chiafrön, granatäpple och skivat äpple. Mums!

Idag är planerna att greja lite här hemma (Fredrik ska troligen ge sig på att börja riva badrummet) och vi ska veckohandla, träna och annat vettigt. Sedan ska jag iväg på galej i eftermiddag och jag hoppas även hinna med en promenad i det fina vädret. Ja, så är söndagsplanerna och vi börjar här.

 
signatur-1-17
 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Morgongröt.

    1. Hej Helene,

      Ja, gröten gör jag själv 🙂
      Jag kokar havregrynsgröt ”som vanligt” och adderar en liten nypa salt. Sedan lägger jag upp gröten på ett fat och strör över riven kokos, hela linfrön, chiafrön, kanel och granatäpple-kärnor (finns bland annat i frysdisken). Sedan toppar jag med lite skivat äpple och varm havremjölk (alt. vanlig mjölk). Supergott 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.