Just nu: renoveringskaos.

 
badrum-001

badrum-002

badrum-003

 

Hej och hå! Äntligen ryker badrummet. När Fredrik köpte lägenheten för drygt ett år sedan var planen att börja renoveringen med det stora badrummet. Men andra rum kom före och när hela lägenheten var totalrenoverad återstod bara badrum nr 2. Och då? Ja, då fanns ingen ork eller lust kvar. Men nu? Ja nu är det äntligen dags och idag ägnar vi (eller ja, mest Fredrik) dagen åt att riva ner allt. Jag som tycker renovering, riva och fixa nytt är himla roligt ville gärna hjälpa till men just nu har Fredrik ”rivar-hjälp” av sin bror och med två killar i byggbranschen går det nog fortare att riva än om jag skulle göra det.

 

Så,

jag låter dem riva. Kliver in lite då och då och knäpper av en bild för att liksom följa processen. Och så lagar jag söndagsmat i form av köttfärslimpa och pressgurka och ser till att kaffe finns tillgängligt. Ja, renoveringstider. En smula ansträngande och krävande, men oj så roligt.

 
signatur-1-17
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.