God morgon från Danmark.

 
aarhus

Bilder från Pinterest.

 

God morgon från Århus!

Igår hade jag en riktigt stressig dag. Ni vet en sådan där man inte får matro, man har en klump i magen och andningen är sådär ytlig. Det var lite lösa trådar på kontoret som skulle fixas innan det var dags att sätta sig i bilen och åka söderut för att ta färjan till Århus. Men trots stress och slit missade vi sista färjan så det slutade med att vi fick köra ner till Malmö, köra över bron och sedan bila genom halva Danmark. Att spendera 8 timmar i bil en fredagskväll ligger väl kanske inte på min top 5 direkt.

Men nu är vi i alla fall här och det är första gången jag befinner mig i Århus. Och från det jag hört verkar det vara en underbart mysig stad. Vad jag gör här? Förbereder för vår egna bröllopsmässa som vi anordnar i morgon (DIT BRYLLUP). Så idag ska jag inhandla blommor, piffa till en mässhall, se till så att ljud fungerar till modevisningen imorgon och öva på mitt tal som konferencier.

 

Japp, en arbetsdag i Århus helt enkelt. Spännande! Men först: hotellfrukost.

 
signatur-1-17
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *