If I’m lying here, will you take me home?

 
coffee-004


 

Hej hej hallå.

Den här helgen

ja,

jösses vad jobb. Det började ju med en lång fredag där timmar på kontoret avlöste flera timmar i bil för att komma fram till danska Århus. Väl framme sent på natten stupade jag i säng och under lördagen arbetade vi från kl 08.00 till 23.00 för att bygga klart mässan, assistera utställare och få klart allt inför söndagens bröllopsmässa. Söndagen sedan började okristligt tidigt med att fixa sista-minuten-sakerna inför mässan och sedan var det full rulle på en fantastisk bröllopsmässa från öppning till stängning.

När vi sedan packat ihop körde vi de dryga 2 timmarna till Fredrikshamn för att hoppa på färjan till Göteborg. Gårdagens blåst och oväder hade dock orsakat väldiga förseningar och vår färja var försenad i 3 timmar. Och när vi väl hoppade på gick det ordentlig sjö i början och jag som är väldans sjösjuk fick verkligen stålsätta mig för att klara resan. Väl framme i Göteborg nästan 4 timmar senare hade jag lyckats undkomma toalettstolen men hade en ordentlig sjösjuke-huvudvärk. Men lite frisk luft och en timmes bilfärd hem till Uddevalla gjorde att jag mådde bättre och när jag klev innanför dörren vid 04-tiden tog det inte lång stund förrän jag somnade.

Dock ringde klockan 07.45 imorse och och jag fick köra bort byggmaskiner Fredrik hade hyrt över helgen. Så ja. Sömnen den här helgen har väl inte direkt varit på topp och just nu känner jag mig nästan feberyr av trötthet.

Men idag? Idag har jag i alla fall varit hemma. Gått runt i mjuka kläder här hemma, tänt doftljus och packat upp väskan. Och så har jag tagit en promenad i vinterlandskapet (jösses så snö det kommit!). Och även om det kan tyckas lite tidigt med vinter såhär i början av november tycker jag det är väldigt mysigt. Jag vill helst baka pepparkakor, dricka glögg och köpa gran redan nu. Så mysigt!

 

Hur som helst. Långt, kanske aningens flummigt inlägg. Men jag ville mest bara säga hej! och förklara varför det varit lite tyst på bloggen i helgen. Jag har helt enkelt haft fullt upp.

 

Nu ska jag dricka kaffe med Fredrik som kommit hem från jobbet och så ska jag ta sats för att komma iväg på ett träningspass senare ikväll.

 
signatur
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg