Prinsessa för en dag.

 

 

Igår var det alltså dags för det årliga (eller ja, jag gör det ju flera gånger per år, men ni fattar) uppackandet av vackra bröllopsklänningar! I början på det nya året reser jag för att, tillsammans med det team jag skapat, fotografera bröllopsmode till magasinet. Dagar där vi ska skapa magi tillsammans och föreviga dessa vackra kreationer på bild. Och i samband med att jag packar upp klänningarna dokumenterar jag även allt noga inför fotograferingen och självklart passar jag även på att prova ett par av kreationerna. Så underbart!

 

Så under kontorstid igår packade jag upp, skrev ner dokumentationer och krängde på mig en och annan klänning. Ganska härlig arbetsdag, om jag får säga det själv. Önskar att man kunde gå klädd i en sådan klänning minst en kväll i veckan, snacka om fest! En sak är i alla fall säker: Om jag skulle gifta mig någon dag skulle jag behöva minst 3 stycken klänningar – omöjligt att välja! Men utav dem ovan är nog bild nummer 1 & 8 mina favoriter. Har ni någon?

 

 

18 kommentarer till “Prinsessa för en dag.

  1. Men herregud första klänningen var ju helt makalöst vacker. Om jag gifter mig kan det nog vara klänningen med stort K. Vem har designat denna vackra kreation?

  2. Hej! Han du skicka länk även till den nästsista? Lyckas inte hitta den 🙂 Nr 1 ser underbart fin ut på dej men den ser helt annorlunda ut på märkets hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg