Uppdatering kring foten.

 


 

För ungefär en vecka sedan (huh vad tiden går fort) så skar jag ju sönder foten litegrann under DET ÅRLIGA VINTERBADET. Ett härligt, djupt snitt som läkaren tyckte behövde sys, men som tejpades ihop med förhoppning att kunna läka själv.

Och nu har det alltså gått en vecka och man undrar ju hur det går. Läker det ihop? Har det blivit inflammerat? och så vidare. För att stilla min nyfikenhet lite tog jag i tisdags bort det befintliga bandaget, plåstret och all tejp för att undersöka. Och alltså; jag måste ge ALL CRED till läkare och sjuksköterskor där ute. För när tejpen hade fastnat i snittet och liksom slet upp såret på nytt när jag drog bort där, ja då var jag nära på att svimma. Så stor eloge till alla där ute som klarar av att jobba inom sjukvården – ni är riktiga hjältar!

 

Hur som helst – efter att ha suttit ner ett tag, rengjort och inspekterat snittet närmare kunde jag konstatera att jo – det ser ut att läka fint. Visst gör det fortfarande ont och jag haltar en del, men herregud så fantastisk kroppen är som kan läka av sig själv!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg