Skogspromenad och hemmahäng.

 


 

Hej på er. Jag tänker att jag inte ska älta denna sjukdom i oändlighet här på bloggen, men vill ändå posta en liten uppdatering. Idag har jag, tillsammans med Fredrik, tagit 60 minuters skogspromenad och promenaderna just nu är det bästa jag vet; för då känner man sig nästan helt frisk.

Idag skulle jag egentligen farit ner till vackra Hotel Pigalle i Göteborg och fotograferat bröllopsmode åt magasinet, men efter mycket motvilja och sorg från min sida fick jag lämna över uppdraget till någon annan. Jag inser att jag inte skulle klara av 72 timmars intensivt arbete just nu. Så istället tar jag det lugnt. Undviker att anstränga ögonen utan går istället runt hemma i lägenheten och plockar med det jag kan. En lugn söndag, minst sagt. Men jag längtar SÅ tills jag är bra igen och har ork till något mer.

 

Hoppas ni har en fin söndagseftermiddag ♥

 

 

2 kommentarer till “Skogspromenad och hemmahäng.

  1. Så skönt att du känner dig bättre och att du orkar vara ute och röra på dig igen.
    Var rädd om dig nu, försök att inte jaga på dig själv för mycket och för tidigt, utan ge dig tid att komma tillbaka på ett bra och säkert sätt. Ingen tackar dig för att du pressar dig för fort och att du blir sjuk igen.
    Hälsan är ju det viktigaste vi har och det inser man verkligen när den börjar svikta.
    Du är ung, stark och vältränad, så du kommer alldeles säkert att bli frisk mycket snart igen!
    Fortsätt att krya på dig – varm kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg