Bakom kulisserna – omslagsfotografering.

 

 

Denna vecka startade jag verkligen på bästa sätt. Omslagsfotografering för magasinet tillsammans med bästa teamet! Så glad över att jag har så talangfulla människor i min bekantskapskrets som på studs är med mig när jag, i fredags, fick för mig att vi skulle ta helt nya omslagsbilder till nästa nummer av magasinet. Från att jag fick en galen idé på fredagsmorgonen till att genomföra en grym photo session bara två dagar senare – det kallar jag ett peppat och fantastiskt team!

Och imorse samlades vi alltså tidigt; Linda, Malin, Moa, Johanna och jag. Och vi drack kaffe och florerade i ett hotellrum där luften var tät av hårspray och förväntan och på sängen låg fluffiga brudklänningar i tyll som väntade på att få bli fotograferade. Fördelen när man jobbar med duktiga och professionella människor är liksom att allt flyter på. Man talar samma språk, har samma målbild i huvudet och jobbar effektivt för att nå dit.

Idag? Idag lyckades vi verkligen och av det jag sett på displayen i Lindas kamera tror jag vi har något fantastiskt att se fram emot.

 

Foto: LINDA SVENSSON. Makeup: MOA KARLSSON. Hår: MALIN ANDERSSON. Klänningar: MORILEE samt RONALD JOYCE.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *