New in.

 

 

Tänkte jag skulle visa lite snabbt några av REA-fynden jag gjorde i Göteborg i helgen. Inne på Zara fanns faktiskt flera gobitar kvar och jag lade händerna på ett par baggy jeans, en fantastisk skjortklänning och två parfymer (perfekta att ha i handväskan/träningsväskan). Skjortklänningen vet jag att jag kikade på när vi var i Palma på semester men tyckte det kändes onödigt att lägga pengar på en klänning när vi närmade oss vinter. Så ni kan tänka er hur glad jag blev när jag nu fann den med 70% rabatt. REA-fynd, minst sagt.

 

Häpp. Nu bär det av till kontoret. Igår stämplade jag inte ut förrän klockan närmade sig 21.30 och idag väntar minst lika många timmar. Slutproduktion i sitt esse, med andra ord. Men jag har med mig både frukt och kakor och på kontoret finns starkt kaffe, så jag tror det kommer gå cirka hur bra som helst.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg