Middagstips: Asiatisk nudelwook med lax.

 

 

Efter att jag, Emilie och Fredrik lagat asiatiska rispappersrullar i lördags slängde jag ihop en fantastiskt god middagsrätt på resterna. Älskar det asiatiska köket och tycker det känns både fräscht, smakrikt och lättlagat. Denna gången blev det en nudelwook med lax och jag tänkte jag skulle dela med mig av receptet.

Tillaga laxen i ugn, 220 grader i ca 10 minuter. Wooka bitar av broccoli, morot, salladslök och rödlök i lite olja, vatten och finhackad ingefära och chili. Blötlägg glasnudlar enligt förpackningen. När grönsakerna blivit något mjuka tar du upp dem och lägger sedan i nudlarna i stekpannan. Hetta på dessa tillsammans med en skvätt fisksås, sesamolja och soya. Servera sedan allt tillsammans med rostade sesamfrön och pressad lime. Supergott och tar max 20 minuter att göra.

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Middagstips: Asiatisk nudelwook med lax.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *