På plats i Idre.

 

 

Och så var vi på plats i Idre! I en gigantisk villa tillsammans med 23 andra personer och här är det fullt av glada människor i färgglada underställ, barn som bygger snögubbar utanför fönstret och gnistrande snö så långt ögat kan nå. Så himla vackert!

 

Efter nästan 7 timmar i bil och road-trip-känsla kom vi fram till villan lagom till lunch. Och enligt torsdags-tradition blev vi bjudna på ärtsoppa och pannkakor medan jag försökte lägga så många nya namn på minnet som möjligt. När vi sedan fått en rundtur i villan tog vi oss upp till fjället och hyrde utrustning och fixade liftkort/spårpass. Sedan promenerade vi en stund i magisk kvällssol innan vi slank in på AfterSki och tog ett glas.

Nu? Nu har vi badat bastu och sitter samlade runt stora bordet och har precis ätit gott och druckit kaffe. Så himla mysigt. Snart väntar lite sällskapsspel och sedan ska vi ladda inför skidåkning imorgon. Ska också försöka ta lite bilder inifrån villan – så himla stort!

 

 

1 kommentar till “På plats i Idre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg