God morgon söndag!
Denna morgon tog jag sovmorgon (välbehövligt!). Sedan satte jag på radion och lagade frukost – lärde mig ett trick hur man enkelt pocherar ägg under semestern i Palma och jag måste verkligen påpeka hur busenkelt det är! Man får perfekta pocherade ägg utan nästan någon ansträngning alls. Perfekt! Ovan ser ni hur man gör men förklarat i skrift så tar man alltså en ruta plastfolie och lägger över en liten skål/ett glas eller liknande. Smörj sedan in plasten noga med olja och knäck i ägget. Snurra sedan ihop plastfolien och lägg i paketet i en kastrull med kokande vatten. Låt koka ca 4-5 minuter och ta sedan upp och servera.
Till detta åt jag även apelsin, kvarg och granatäpple. Riktigt gott!
Nu? Nu ska jag ägna förmiddagen åt att storstäda lägenheten. Vill överraska Fredrik när han kommer hem från skidsemestern med en lägenhet som är gnistrande ren.
Ser gott ut! Men jag är lite skeptisk till att värma upp plats, släpper det inte ifrån sig kemikalier till ägget?!
Hmm, mer än vad jag vet men jo – så kan det nog vara.
Finns förmodligen bra forskning/artiklar kring det 🙂