Middag på stan.

 

 

Idag efter jobbet kände jag och Fredrik för att bryta rutinerna och vardagen som ibland kan kännas som ett evigt snurrande ekorrhjul. Så istället för det sedvanliga (träna, laga mat, diska) så tog vi oss ut på stan. Bytte hemmamiljö mot cafémiljö och så åt vi goda sallader och tog ikapp vardagen och letade Österrike-tips. Hoppas verkligen en vandring framåt vårkanten kan bli av – det verkar ju minst sagt vara en magisk miljö att vistas i! Kanske har någon av er vandrat i Alperna? Har ni i så fall tips eller rekommendationer får ni gärna skriva en kommentar nedan.

 

Häpp. Nu har vi landat i soffan. Köpte med oss färska jordgubbar hem och ska mumsa på dem och se något avsnitt av en serie.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Middag på stan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *