Att ha fått det nya numret.

 

 

Igår var det en festlig dag på kontoret, minsann. Vi fick nämligen flera pallar av det nya magasinet direkt från tryckeriet! Doften av trycksvärta och glossigt magasin från alla 4 länder (Bröllopsmagasinet – Sverige, Bryllupsmagasinet – Norge, Bryllupsmagasinet – Danmark och Häät ja Juhlat – Finland) fick min mage att dansa polka och jitterbugg samtidigt.

Det är ju en speciell känsla det där; när månader av jobb och en hektisk slutproduktion är över och i handen håller man ett magasin på 390 sidor. Magiskt!

Och detta numret är jag väldigt stolt över – det är min 6:e utgåva som chefredaktör och jag tycker hela tidningen har ett uttryck som passar in i tiden. Snygg layout, fräscha bilder och intressanta artiklar där ett mer djupare innehåll blandas med lättsamma plocksidor. Så himla bra!

Så för er som planerar ett bröllop, en stor fest eller bara vill ha ett glossigt magasin liggandes på soffbordet – i nästa vecka finns det ute i butik ♥

 

 

Nu: Nu har jag och Fredrik ätit frukost, druckit kaffe och jag har fick förtroendet att fräscha upp hans frisyr med rakapparat och sax. Hahaha, alltså. Mycket är jag bra på, men att klippa hår? Nej. Men förhoppningsvis kan han ändå göra något av frisyren med tillräckligt mycket vax.

Om en liten stund bär det av till gymmet och sedan ska jag baka citronmarängpaj till kvällens middag och vinprovning.

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha fått det nya numret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *