Family day.

 

 

Vilken familjedag det har varit – riktigt mysigt! Först på schemat stod ju födelsedagskalas för bästa pappa. Och vi pratade Vasalopp, träningsutmaningar, resor, matupplevelser och mycket mer. Dessutom var farmor och farfar också där och att träffa, krama och ta-ikapp-senaste tid med släkten är alltid trevligt.

Sedan ikväll har jag varit hemma hos syster och hennes kille. Och mamma, som varit på Jamaica i två veckor kom förbi och vi pratade ännu mer resor, kramades och förundrades över skillnader i hudton mellan någon som nyss varit utomlands och vi, som inte låtit vår hud se solens strålar på flera månader.

Ja, en familjesöndag. Bästa avslutningen på helgen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg