Celebration sunday.

 


 

Söndag. Och en solig sådan också.

Idag vaknade vi tidigt, trots den sena timmen igår. Spenderade hela gårkvällen tillsammans med de finaste av vänner. Vi hade en egen vinprovning och smakade vita viner och hittade noter av svarta vinbärsblad, jordkällare och mineraler. Att prova dryck alltså, på egen hand eller tillsammans med provs är otroligt roligt! Efter provningen åt vi hemlagad fisksoppa och nybakat bröd. Så himla gott! Avslutade med citronmarängpaj, kaffe, drinkar och sällskapsspel. En perfekt kväll.

 

Nu? Nu har jag tagit bilen hem till Skaraborgs slätter och är precis hemkommen till pappa. Födelsedagskalas för min kära far står på schemat och jag ser fram emot att träffa släkten och äta tårta.

Häpp. Nu kommer gästerna, vi hörs lite senare hörrni!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg