Att köra ännu ett CAMP.

 

 

Ikväll var det dags för starten av ett nytt CAMP med bästa Emil! Vi är 8 härliga människor som beslutat oss för att under 4 veckor vässa tekniken och ta träningen till en helt ny nivå. Och den som är allra bäst på att hjälpa en med det är just EMIL. Älskar hans träningsupplägg och det är verkligen under dessa CAMP’s som jag utmanar mig till max och det är SÅ roligt!

 

Tänkte att ni skulle följa med mig under dessa 4 veckor och först ut idag var FYSTESTET.

Varje CAMP inleds och avslutas alltid med ett fystest och dessa har sett lite olika ut för varje gång jag kört ett CAMP. Idag var det 5 övningar som stod på schemat och under 2 minuter/övning skulle vi göra så många repetitioner som möjligt. Idag var det följande övningar som stod uppradade:

2 minuter RODD

2 minuter ”specialarmhävningar med kettlebell”

2 minuter marklyft

2 minuter overhead squat

2 minuter burpees med press

5 övningar. Totalt 10 minuter aktiv träning och helt otroligt vad slut man kan bli på 10 minuter. Men oj så kul vi hade! Älskar dessa träningar i grupp där alla ligger på samma nivå och pushar varandra till att orka lite, lite till.

 

Ja, ett nytt CAMP. Så himla glad över att det startat och jag hoppas ni vill följa med mig på resan.

 

 

1 kommentar till “Att köra ännu ett CAMP.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg