Att starta dagen med hotellfrukost.

 


 

Igår hade jag en riktigt mysig start på dagen. Jag började nämligen morgonen med en hotellfrukost. Hotellkedjan Best Western kör nu nämligen en ”Frukost-Kampanj” (läs mer HÄR) där man kan bjuda någon man tycker om på hotellfrukost. Och detta hade min fina, före detta kollega Malin gjort. Så på måndagseftermiddagen fick jag ett sms från Best Western-hotellet i stan som sade att jag var välkommen på frukost dagen därpå. Och jag tänkte; om man kan starta dagen med hotellfrukost då blir det en bra dag.

 

Sagt och gjort. Igår morse när klockan ringde klädde jag på mig och sedan traskade jag några minuter bort till hotellet och slog mig ned för frukost. Och jag måste säga att det var fantastiskt! Att byta hemmamiljö och havregrynsgröt mot morgontidning, sorlet från andra människor och en fräsch frukostbuffé med grovt bröd, smoothies och färsk frukt var toppen! Jag satt länge och njöt av godsakerna innan jag promenerade hem igen, startade bilen och rullade mot kontoret.

Ja, hotellfrukost. En så fin uppfinning och när man kan njuta hotellfrukost på hemmaplan en vanlig tisdag är det en tio-poängare!

 

 

1 kommentar till “Att starta dagen med hotellfrukost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg