Promenad, semla och magasinsläsning.

 

Tallrik – Olsson & Jensen / Marmorskärbräda – House Doctor/ Doftljus – Casalo Candles

 

Trött i kroppen efter tisdagens fystest och gårdagens gymträning bestämde jag mig för att idag hoppa över träningen och istället ägna en stund av dagen åt långpromenad. Och jag fick in det i dagens schema på smidigaste möjliga sättet; nämligen att promenera till och från jobbet. 2 x 4,5km tur och retur mellan hemmet och kontoret fick bli dagens promenad. Och på vägen hem ville jag lyxa till vardagen lite och stannade för att köpa en semla. Alltså – det är sannerligen ett utav mina favorit-bakverk (äter mina med vaniljkräm istället för mandelmassa pga allergi och jösses så gott det är).

 

Så,

idag efter kontorsjobb och promenad har jag njutit semla. Och flera koppar kaffe och läsning utan några nya magasin. Med andra ord har ja haft en riktigt mysig torsdagseftermiddag och jag hoppas ni också haft det, vad ni än har för er.

 

 

3 kommentarer till “Promenad, semla och magasinsläsning.

  1. Blir så glad av att kika in här och läsa vad du hittar på! Har nog skrivit det tidigare så det tåls att upprepade för du känns så bra på alla sätt och vis, så jordnära och äkta och blir (trots att jag är några år äldre än dig) så inspirerad av dig! Bra balans i livet! Fika & träning & karriär & allt annat bra!
    Tack för du delar med dig! kram till dig och trevlig fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg