Favoriter på Instagram.

 

Instagram är en utav mina största inspirationskällor. Oavsett om det kommer till kläder, inredning, matlagning, bakning, resor eller andra upplevelser. Jag älskar att via ”sökfunktionen” hitta nya fantastiska konton och vackra, inspirerande bilder. Att Instagram nu också lanserat ”spara-funktionen” gör att man likt Pinterest kan spara sina favoritbilder och göra en riktigt inspirations-moodboard. Hos mig blir det oftast vackra bilder på mat/fika, mode och naturbilder som sparas. Roligt att Instagram efter ett tag ”vet” vad man gillar och anpassar flödet efter det.

 

Nedan finner ni några av mina favoritkonton. Har ni något konto som ni tycker jag borde spana in?

 

@FOLKSCENERY. Ett samlingskonto med magiska naturbilder! Dimma, granskog och slingrande vägar tillhör just nu mina favoritbilder på Instagram och detta konto har så mycket vackra bilder att det inte är klokt. Får mig att vilja ta tjänstledigt 6 månader och bara åka ut i naturen med kameran som sällskap.

@MINIMALIVING. Ett konto fyllt av ”ljusa och fräscha” bilder. Främst på mat, kaffe, fika och vackra uppläggningar. Detta konto har gett mig ett starkt ha-begär efter guldbestick. Vill slänga ut mina befintliga från IKEA på stört och bara köpa i gyllene toner.

@LIONINTHEWILD. Australienska som inte bara klär sig snyggt utan också har ett ”hemmakontor” som får mig att vilja slå upp datorn på ett bord av kreativt kaos och jobba 24/7 medan jag dricker skummiga cappuccinos.

@SIGNEBAY. Ett (av många) konton som snappat upp trenden med matbilder med den lite dovare och mörkare färgskalan. Detta konto får mig att vilja köpa rustika matbord och lägga 1 timme åt uppläggningar och dukningar för att sedan bjuda mina vänner på långa söndagsfrukostar.

@AIMNSPORTSWEAR. Bästa märket när det kommer till träningstights! Följer kontot för inspirerande träningsbilder, vackra miljöer och för att hålla span på nya kollektioner. Tycker tjejerna bakom märket är SÅ duktiga!

@JASMINABYLUND. För den som älskar inredning i gråa, dova toner, helt enkelt.

@SARABIDERMAN. Fashion Stylist som själv huserar fantastiska klädkombinationer. Och så har hon ju ett utseende som är bland det vackraste jag sett.

@FREDERIKKEWAERENS. Dansk tjej med smak för det söta i livet. När man ser bilderna på hennes bakverk vill jag inte göra annat än att stå i köket med förkläde på och armarna nedstänkta av mjöl.

 

 

7 kommentarer till “Favoriter på Instagram.

  1. Instagram är en grym inspirationskälla.
    Tack för fina tips.
    Mina tips är @lenalidman (fantastiska inredningsbilder)
    @carolineharnesund

    1. Oj råkade skicka 🙈
      @carolin_harnesund ska det vara. (Fantastiska livet på landet bilder).
      @victoriaskoglund (magiska trädgårdsbilder mm).
      Tack för fin blogg. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg