Bästa starten på dagen.

 

I samarbete med VANN

 

Alltså ÅH! Jag kan inte nog beskriva hur härlig helg jag har just nu. Tillsammanstid med systern, klarblå himmel och sol, SPA, fluffiga täcken, hotellfrukost och starkt kaffe. Livet!

Imorse vaknade vi tidigt av solen som sken in i sovrummet. Låg kvar en stund i sängen och snicksnackade och gjorde upp planer för dagen. Sedan gick vi ner lagom till hotellfrukosten öppnade och att äta grovt bröd med fräscha pålägg, filmjölk med hemkokt blåbärssylt, kaffe, kokta ägg och färsk frukt som start på dagen är rena himmelriket för oss två matälskare! Efter frukosten sedan tog vi på oss träningskläder och fortsatte dagen med ett yogapass. En riktigt skön start på dagen även om jag och syrran halvvägs in i passet var nära på att bryta ihop av ett skrattanfall. Som tur var lyckades vi bita ihop och genomförde passet med sänkta axlar och låg puls. Så himla skönt, ändå.

 

Efter yogan var det dags för SPA och ansiktsbehandling. Men mer om det i ett senare inlägg för nu väntas lunch och en eftermiddags promenad i solen. Fint det.

 

 

2 kommentarer till “Bästa starten på dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg