Blått vatten, bubblande ansiktsmask och solsken.

 

 

Igår hade jag och Linn några underbara timmar på VANN SPA. Efter att vi ätit frukost och genomfört en yoga-klass svirade vi om till bikini och slängde på oss morgonrockarna. Sedan gick vi ner till anläggningens SPA. Då vädret igår var FANTASTISKT började vi med att inta en utav utomhuspoolerna. Där satt vi med näsan vänd mot solen och med kroppen i det varma vattnet och njöt av vår-känslor i största grad – så himla härligt! Efter en stund i den varma poolen hade det blivit dags för min ansiktsbehandling och jag lämnade syrran kvar i poolen och gick mot behandlingsrummen. Där väntade 45 minuter lyx och total avkoppling.

Och alltså, jag ska vara ärlig. När det kommer till hud och hår har jag noll koll. Är tyvärr inte särskilt intresserad av att ta hand om dessa partier på min kropp och när ansiktsterapeuten igår frågade ut mig vilka krämer jag använde kände jag mig som en fem-åring som fuskat på prov. I bästa fall smörjer jag in nyllet med något från Apoteket för ”normal hud” och har liksom inte lagt någon större vikt av det – fastän man troligtvis borde. Huden är ju ändå kroppens största organ och något vi alla borde ta väl hand om. Så jag skämdes litegrann när hon synade ansiktet med lupp och konstaterade vad jag borde använda. Och ja, jag ska verkligen bli bättre på det.

Men hur som helst – åter till behandlingen. Den var SÅ skön! Ungefär 800 lager med olika krämer, ansiktsvatten, peeling, serum och lotion smörjdes in i nyllet och hela kalaset avslutades med en ”uppiggande” ansiktsmask som liksom bubblade på huden. Det var som om man hällt kolsyra i ansiktet som bubblade och sprakade i härliga fem minuter innan den tvättades av. Fantastiskt! Och som löfte till mig själv om att bli bättre på att ta hand om min hy köpte jag faktiskt med mig ett serum hem. Tänker att varje litet steg är ett steg mot rätt riktning.

 

 

Innan vi sedan åkte hem tog vi en vända till i poolerna, avnjöt en väldigt god lunch och passade på att ta en promenad på de fina promenadslingorna vid anläggningen. Solsken, fågelkvitter och världens bästa syster gjorde det hela till en perfekt avrundning på vistelsen. Tack VANN SPA för att vi fick besöka er, hit kommer jag garanterat åka tillbaka ♥

 

 

2 kommentarer till “Blått vatten, bubblande ansiktsmask och solsken.

  1. Hej Anna! Så härliga dagar ni verkar ha haft!! Undrar var detta spa ligger någonstans? Är på jakt efter ett mysigt ställe att fira födelsedag på…! Kram <3

    1. Hej Anneli 🙂 Ja, dessa dagar har varit magiska.
      Åh så härligt att fira födelsedag på SPA – låter som en utmärkt plan! VANN SPA ligger på västkusten, en liten bit från E6 i höjd med Munkedal (en liten ort mellan Göteborg – Strömstad). Enligt mig ett perfekt ställe att tillbringa födelsedagen på 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg