När en fredagskväll inte riktigt blir som planerat.

 

 

Igår kväll kände jag för att fira fredag på allra bästa sätt! Så efter promenaden hem från kontoret satte jag på peppig musik, blandande en stor kanna sangria och lagade mat. Bästa fredagsunderhållningen jag vet! På menyn stod Sangria & baconlindade dadlar följt av mini-tacos med pulled pork och massvis av hemgjorda tillbehör. Mums!

 

Dock hann jag bara avnjuta ett halvt glas sangria och några dadlar innan jag började må väldigt konstigt och ganska snabbt därefter fick jag spendera kvällen på badrumsgolvet. Fy! Att spendera en fredagskväll på badrumsgolvet och att sedan totaldäcka av utmattning på det hårda kakelgolvet hör väl kanske inte till det roligaste man kan göra. Men idag? Idag mår jag mycket bättre. Antar att jag antingen åkte på någon snabb-version av magsjuka eller så hade jag ätit något konstigt under dagen. Oavsett vilket så är det skönt att må bättre idag.

Fast även om jag känner mig mycket piggare är jag även sliten efter nattens bravader. Så jag tänker att jag tar det lugnt idag. Grejar med saker hemma, ägnar någon timme åt nätshopping, lägger ansiktsmask och fikar på något smaskigt. Bra det.

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “När en fredagskväll inte riktigt blir som planerat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *