Rea på Aim’n Sportswear!

 


 

Har ni länge önskat testa ett par träningstights från Aim’n men inte haft möjligheten att köpa? Eller är ni som jag som har på tok för mycket träningskläder så ni känner att ni inte borde köpa mer fastän ni vill? Oavsett vilket så måste jag bara slå ett slag för den rea (spring sale) som pågår just nu på AIM’N SPORTSWEAR. En del av deras ”gamla kollektioner” rensar de nu ut för gott och gör plats för nyheter. Resultatet? Halva priset på massor av produkter! 

Egentligen ”förespråkar” jag inte rea utan tycker man ska gynna duktiga företagare och entreprenörer genom att köpa till fullpris, men naturligtvis går det inte att sticka under stolen med att orden ”rea” och ”rabatt” får det att klia lite extra mycket i fingrarna. När dessutom mina favoriter (leo-tights) ska rensas ut för gott så vill jag ju naturligtvis köpa på mig ett par till innan de försvinner. Ska nog även passa på att köpa ett par till när jag ändå är i farten. Aim’n har ju, trots allt, världens bästa träningstights!

 

Se alla produkter HÄR! Happy shopping ♥ 

 

 

3 kommentarer till “Rea på Aim’n Sportswear!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg