Det där med målande, alltså.

 

 

I förmiddags, lagom till 11-kaffet så drog jag av plasten på färgtuber och penslar och satte igång med målandet. Och till tonerna av Ed Sheeran – Perfect (fantastisk låt!) så lät jag det kreativa inom mig komma ut genom penselstråna. Jag är långt ifrån begåvad när det kommer till målande och konst, men om jag gillar det? ÄLSKAR!

Det är så himla rogivande att bara få skapa något. Baka en kaka, redigera en videofilm eller måla med akryl. Oavsett vilket så behöver min hjärna den form av stimulans och det är min meditation kan man säga. Helt underbart.

 

Just idag försökte jag mig på en målning av ett dimmigt landskap och en slingrande väg. Ser fram emot att lägga flera timmar på att få klart tavlan och målet är inte den färdiga tavlan, utan själva skapandeprocessen. Hur fint som helst, om ni frågar mig.

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *