Stadium Pulse.

 

Jacka – HÄR / Cropped top – HÄR / Tights – HÄR / Skor – HÄR / Mobilhållare till arm – HÄR / Gymbag – HÄR

 

Jag, som älskar träning och framförallt snygga och komfortabla träningskläder blev väldigt glad när jag hörde att Stadium skulle öppna ett nytt koncept – Stadium Pulse. Ett nytt koncept för den som älskar träning, löpning och samtidigt vill klä sig fasligt snyggt. Här finns mina favoritmärken samlade och det nya konceptet erbjuder verkligen så mycket snyggt. Och för några dagar sedan slog de upp portarna på två lokaler i Stockholm och så på webben förstås – som är tillgänglig för alla.

 

Och när jag i helgen besökte hemsidan fann jag en hel del snygg som skapade ha-begär hos mig och som gärna skulle få bli en del av mitt träningsår. Ovan ser ni några favoriter.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *