Att vara pepp på något fantastiskt roligt.

 

 

Åh, idag har jag pirr i magen må ni tro! Efter några timmar tillbaka på kontoret efter långledigheten satte jag mig i bilen och åkte till Skövde, där mötte jag upp syrran och nu sitter vi alltså på ett tåg på väg mot Stockholm.

Väl i Stockholm väntar något vansinnigt roligt, så roligt att jag knappt kan tro det själv, faktiskt. Vet inte hur mycket jag får säga kring detta i dagsläget så jag avvaktar lite, men förhoppningsvis kan jag berätta för er redan imorgon.

 

Men pepp? Ja det är vi till tusen. Och att få göra detta tillsammans med min andra hälft känns helt magiskt. Så tacksam för livet just nu ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att vara pepp på något fantastiskt roligt.

  1. Men åh! Vad nyfiken jag blev nu!
    Men anar att det är något magnifikt, bara en tur med syrran är ju fint bara det!
    Ser fram emot när du skriver mer! Ha en härlig dag!
    Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *