Dress code señoras: Cocktail.

 

 

Hallå igen från ett (äntligen!) soligt Sverige! Jag landade igår eftermiddag på Landvetter efter två behagliga flygningar (mellanlandade i Köpenhamn). På vägen hem från Landvetter började dock bilen (hade firmabilen) att krångla. Ratten började ”vobbla” väldigt kraftigt och det luktade väldigt bränt när jag befann mig mitt på motorvägen – haha fick ett rätt gött stresspåslag vid det läget om man säger så. Hur som helst så fick jag sätta på varningsblinkers, köra i 30km/timmen till närmsta bensinmack. Där konstaterade jag (efter några telefonsamtal) att bromsarna inte riktigt låg rätt vid vänster framhjul. Tydligen hade vi bytt bromsar på firmabilen för några dagar sedan och det verkade som om verkstaden inte riktigt gjort alla rätt. Så det vara bara att ringa efter bärgare i det läget. Som tur var befann sig några gemensamma kompisar till mig och Fredrik i Göteborg så de kunde plocka upp mig och köra mig hemåt. Skönt! Så himla obehagligt när en bil börjar krångla mitt på motorvägen alltså, skönt i alla fall att det gick bra.

När jag sedan kom hem till västkusten väntade en skaldjurskväll tillsammans med vänner. Och det var riktigt härligt att kramas med Fredrik, dricka bubbel, äta skaldjur och ta ikapp tid med vänner. En perfekt lördagskväll.

 

 

Hur som helst. Blev ett långt föredrag kring bilen där – tänkte egentligen bara att jag skulle visa fredagskvällens klädsel. På inbjudan stod det ”Dress Code: Cocktail” för alla inbjudna damer så jag plockade fram det i garderoben som jag tyckte passade bäst in på beskrivningen. Kände mig faktiskt riktigt fin för kvällen. Älskar när man lyckas få till en kombo som känns ”rätt” och varken för underklädd eller överklädd.

 

Body med volanger – BIKBOK / Plisserad kjol – BERSHKA / Choker – H&M / Skor – gamla från TAMARIS 

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Dress code señoras: Cocktail.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *