Ramsvik ♥

 

 

Vilket underbar Valborgs-väder det varit! Klarblå himmel, solsken och över 10+ i temperatur. Ljuvligt! Jag har spenderat dagen med Fredrik och större delen av den spenderade vi med roadtrip och vandring vid havet. Vi åkte ut till Ramsvik (där finns faktiskt ett par riktigt bra vandringsstigar) och så promenerade vi ett par kilometer i solskenet. Och när Sverige visar sig från den här sidan kan man inte sticka under stolen med att det verkligen är vackert. Mjukt formade, laxrosa klippor, kornblått hav och en lika blå himmel. Magiskt!

 

Och nu? Nu har vi spenderat lite tid inomhus. Tränat på gymmet och lagat finmiddag här hemma. Älskar när söndagskvällar känns som lördagskvällar.

Hoppas ni också haft en riktigt fin dag!

 

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Ramsvik ♥

 1. Hej Anna! Min pojkvän fyller 25 i sommar och jag skulle gärna vilja ge honom en helgtripp någonstans i Sverige! Sitter och letar efter pärlor men hittar inget direkt… Har för mig att du varit på ställen du verkligen fallit för? Eller kan jag hitta dina resor du skrivit om på något smidigt sätt? Tacksam för hjälp! Kram

  1. Hej Linnea,

   Åh vilken mysig idé! Tänker du dig en weekend i Sverige? Har skrivit några tips på Smultronställen som jag gärna besöker igen. Skåne är ju en storfavorit hos mig, se några tips på Smultronställen i Skåne/Österlen här: https://annas.elsasentourage.se/2015/07/22/en-skanealskares-guide-till-osterlen/

   Även den västra sidan av Skåne är väldigt fint! Malmö, Helsingborg och Höganäs. Höganäs är en mysig liten by med många charmiga ställen. Besök Saluhallen/Magasin 36. Ät lunch på Garage Bar och besök Mölle Brandstation (Mölle är en liten by precis vid havet som är SÅ mysig).

   Gillar annars Göteborg väldigt mycket. Hotel Pigalle eller Hotel Bellora (samma kedja) är ett hett tips! I Göteborg finns också väldigt många bra/spännande restauranger/marknader/caféer och barer.

   Sedan älskar jag ju också mina hemtrakter och Hjo är en riktigt fin sommarstad! Även trakterna kring Kinnekulle är väldigt charmigt.

   Och så ja – Bohuslän. Salta hav, laxrosa klippor och mycket mer. I min nuvarande hemort (Uddevalla) har jag många utflyktstips på några kilometers avstånd.

   Jag ger gärna mer detaljerade tips och specifika utflyktsställen. Men det är lite enklare om jag vet vart i Sverige du planerar att resa 🙂 Har tyvärr inte så mycket kännedom kring norra/östra Sverige men annars får du gärna fråga mig igen 🙂 Kram

 2. Tusen tack för svar! efter att ha kikat lite på dina bilder bestämde jag mig för Österlen! 🙂 bokade boende på “smedjan bykrog och logi”, ser fantastiskt ut! ska kika lite på olika utflyktsmål. Åker inte förrän i juli så jag har ett tag på mig 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *