Och så kom sommarvärmen!

– innehåller adlinks – 

Mönstrad långklänning – HÄR / Marinblå klänning med volanger – HÄR / Vit kjol – HÄR / Röd Body – HÄR/ Sneakers – HÄR

 

Halleluja vad härligt det är med sommarvärme! Från ingenstans kom 26 grader, tryckande hetta och solsken. UNDERBART!

Jag passade igår kväll på att bära ner sommarkläderna från vinden (hejdå jeans och stickade tröjor!) och insåg att jag rensat ganska bra bland sommarkläderna och att jag måste (jobbigt, hehe) införskaffa lite nytt. Just nu svämmar butikerna över av vackra sommarplagg och även om jag eftersträvar en bas-garderob med hållbara plagg så älskar jag säsongens trender och skulle gärna gå bananas i butikerna och köpa ALLT.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *