Iced Coffee – Life Hack.

 

 

Ett av mina bästa så kallade “life hacks” är hur jag gör iskaffe. Personligen så är jag inte särskilt sugen på att dricka varmt kaffe när temperaturen kryper över 20 grader utan då vill jag ha något svalkande. En iskaffe är då perfekt och jag gör dem på ett väldigt smidigt sätt där inga förberedelser krävs. Jag gör dem nämligen på frystorkat kaffe (snabbkaffe/instant coffee/Nescafé). Hur smidigt som helst och resultatet blir magiskt!

 

För 1 glas behöver du:
3 tsk snabbkaffe (jag använder mig av Nescafé Lyx)
1 dl iskallt vatten
1-2 tsk coffee syrup (i smaken vanilj eller karamell. DESSA går att köpa i vanliga matbutiker)
1 dl mjölk
is

 

Börja med att blanda kaffet med vatten och rör några sekunder tills kaffet löst sig. Häll sedan i syrup, is och toppa med mjölk. Busenkelt och cirka hur gott som helst varma sommardagar!

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Iced Coffee – Life Hack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *