48 hours.

 

 

Lite blandade bilder från de senaste 48 timmarna. Vi bor fortfarande kvar på hotellet i Bad Hofgastein och har spenderat gårdagen och idag med vandring. Igår körde vi alpvägen till Großglockner och vandrade med Österrikes högsta berg som kuliss och idag har vi vandrat helt ensamma vid Sportgastein. Rätt otroligt ändå att man kan vandra i 6,5 timmar helt ensamma med bara naturen (och en massa murmeldjur!) som sällskap. Magiskt!
 
Ikväll har vi mjukat upp stela muskler vid poolen på hotellet och sedan begav vi oss till en mysig innergård bara ett stenkast härifrån för mat och Aperol Spritz. Härligt att bryta svettiga vandringskläder och tonfisk på burk mot finkläder och finmiddag ibland.

 

Men ja, Österrike alltså… cirka hur bra som helst!

 

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “48 hours.

  1. Vilka fantastiska vyer du bjuder på !! Vilken vacker värld vi har!! O vilken superduktig fotograf du är! Jag blir jättesugen att åka dit och vandra fast jag inte är en vandringsmänniska alls egentligen! Vi får väl se….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *