Mot Zell am See

 

 
 
Efter 3 dygn i Gasteinerdalen är det nu dags för oss att åka vidare. Vi ska ta sikte mot den lite större staden Zell am See och kika efter bra vandringsmöjligheter där. Efter 4 nätter på hotell är vi sugna på något mer spartanskt och kikar tillgänglighet på olika hytter längs vandringsstigarna. Vädret, som har varit helt magiskt dessa dagar, ser dock ut att bli lite sämre och det verkar blir risk för regn. Så det gäller att vi väljer vandringsturer med omsorg. Att vara fast på ett berg med svåra vandringsleder när det ösregnar och åskar är ju ingen hit, om man säger så.

 

Så vi håller tummarna för uppehåll och tar sikte mot nästa tur. Spännande!

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Mot Zell am See

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *