Att ta sikte mot Salzburg.

 

Bilder från gårdagskvällen i charmiga Hallstatt.

 

God morgon från alperna! Just nu har vi precis avnjutit en frukost nere i matsalen på gästhuset vi bor på inatt. Det jag älskar med människorna här och de spartanska boendena är att alla blir som en stor familj och man hälsar kors och tvärs och får frågor på tyska samtidigt som man frenetiskt för femtioelfte gången förklarar att man bara pratar engelska. Men viljan att kommunicera? Underbart!

 

Idag ser det ut att bli lite regn så för nu skippar vi vandringsturer i bergen och tar istället sikte mot Salzburg. Ser fram emot att gå i vanliga kläder, dricka kaffe på någon uteservering och spana in sevärdheter. Imorgon ser det dock ut att bli kalasväder igen och då tar vi sikte på en långvandring. Kontrasterna alltså, bästa med denna resa!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.