Ruhpolding.

 

 

Igår strosade vi runt i ett soligt (läs glödhett) Salzburg. Gick gamla stan och strosade kullerstensgator, beundrade arkitektur och passade på att gofika vid ett torg på rangliga cafébord och charmiga äldre damer. Ett mysigt avbrott från dagarna med vandring. Men det går inte att sticka under stolen med att det allt kliade i benen att få komma ut i naturen och vandra igen.

 

Så efter dagen i Salzburg tog vi sikte på närmaste, billigaste, boende och hamnade senare på kvällen i tyska Ruhpolding. Här har vi sovit gott i natt och nu ska vi gå ned för frukost och sedan ge oss iväg på en 5 timmar lång hike. Så himla skönt – och att det just nu är klarblå himmel och sol ute gör det ännu bättre.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.