Festivaldags.

– innehåller adlinks –

Blus – HÄR / Jeans – HÄR / Regnkappa – HÄR / Sneakers – HÄR 

Klänning – HÄR / Hatt – HÄR / Halsband – HÄR 

 

Denna helgen är det Uddevalla SOLID SOUND. En tvådagars festival med artister och annat hittepå. Så himla roligt när det händer saker i stan och jag planerar ikväll att besöka festivalen tillsammans med Emilie, dansa till musik och ha festivalkläder. Går igång som tusan på att planera outfits till ett speciellt tillfälle och festivaler är ju något alldeles extra. Helst av allt hade jag ikväll önskat att gå barbent och bära en fladdrig klänning eller kjol. Men veckans tidigare vackra väder lyser med sin frånvaro och då det finns risk för regn bär jag nog istället mina nyinköpta jeans (med broderade blommor på), en stor stickad tröja och en längre regnkappa på det. Fint, det också!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg