Icona Pop.

 

 

Igår kväll var jag ju som sagt på festival här i stan och tillsammans med Emilie gick vi dit för att kramas med människor man träffar allt för sällan, lyssna på musik och dansa. Och vi träffade mycket härligt folk och dansade ända till långt efter midnatt. Höjdpunkten? Icona Pop. Tusan vilket drag det blev när de spelade. Underbart!

Och idag? Idag vaknade jag pigg till solsken utanför fönstret. Dricker gärna ett eller två glas vin på en utekväll, men sällan mer och fördelen med det är att man inte ligger dålig dagen efter utan kan studsa upp, pigg och fräsch och redo för en ny dag. Det bästa av två världar, om ni frågar mig. Om en liten stund ska jag bort till gymmet och sedan inväntar vi finbesök av bästa syster och hennes pojkvän. Hoppas du får en fin lördag, vad du än har för dig ♥

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg